Zalig genieten in Hotel L’Espine regio Achouffe

Heerlijk genieten van een stukje paradijs !

 

 Zie onze pagina last minute ! 

Over ons :

  • Verken de Belgische Ardennen met een fiets- of wandeltocht en kom   ’s avonds  genieten van de uitstekende keuken in ons bijhorend restaurant gecombineerd met lokale bieren of uitstekende wijnen. Gastheer en kempenaar Ivo staat achter de fornuizen en garandeert u een keuken die  altijd gebalanceerd is ,  aan zijn zijde staat dochter Alana als souschef . Onze West-Vlaamse gastvrouw Anja en dochter Alyssa staan tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw verblijf onvergetelijk zal zijn , zij onthalen u aan de receptie , zorgen voor de verzorging van uw kamer en bedienen u met de heerlijke maaltijden . Een verwennerij op het gebied van gastronomie, rust en gezelligheid.

Betaalbaar overnachten en genieten

Bij Hotel L’Espine houden wij onze prijzen graag betaalbaar. We beschikken over negen, volledig uitgeruste kamers. Daarenboven bieden wij u een uiterst klantvriendelijke service aan: wij verwelkomen u steeds met de glimlach.

Reserveer meteen

Wilt u zeker zijn van leuk hotel in de streek van Achouffe en wenst u toch binnen een specifiek budget te blijven zonder hierbij te moeten inboeten aan service?
Kies dan voor Hotel L’Espine en boek meteen of contacteer ons bij vragen of voor meer info!
Back to Top